Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website
Over ons
Wij zijn Een Nul, een compacte webdesign agency met focus op custom websites.
Bij Een Nul specialiseren wij ons in het maken van custom websites. Custom websites zijn websites die worden gemaakt zonder een websitebuilder, waardoor zowel het ontwerp als de functionaliteiten van de website volledig kunnen worden uitgedacht en niet worden beperkt door een gekozen thema. Op die manier sluit een website van Een Nul altijd naadloos aan bij de huisstijl, visie en doelen van jouw bedrijf. Zo sta jij al één-nul voor, zodra je website is gelanceerd.

Een Nul is een compacte webdesign agency met een breed netwerk aan specialisten. David Röben verdiept zich als ontwerper in de achtergrond en concurrenten van onze klanten, waarop hij het ontwerp baseert in de ontwerpfase. Elk nieuw ontwerp begint als lege huls en komt tot stand rond de samenwerking tussen esthetiek en functionaliteit. Naast esthetiek en functionaliteit wordt in het ontwerp gelet op de conversie doelen van je website en wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de UI/UX - de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Sjoerd Raaymakers is de Full Stack Developer van Een Nul. Hij bouwt het ontwerp uit tot de interactieve, functionerende website op jouw gekozen domeinnaam. Met HTML, PHP, Javascript en CSS werkt hij vanaf scratch, waarbij elk stukje code met zorg in elkaar wordt gezet. Sjoerd zet je website efficiënt in elkaar, zodat ook je SEO score (Google Vindbaarheid) en de snelheid van je website hoog blijven. Daarnaast koppelt hij waar nodig software, Google Analytics en een CMS aan je website.


Ik wil ook een custom website!
Ons team

David Röben

Creative director & Partner


Lees meer

Sjoerd Raaymakers

Full stack developer & Partner


Lees meer
Samenwerken,
dat doen we graag!De kwaliteit van de websites die wij afleveren vinden wij enorm belangrijk. Daarbij weten wij zelf wat onze eigen kwaliteiten zijn en voor welke onderwerpen - zoals SEO, illustraties, fotografie of animaties - we graag andere specialisten betrekken. Compact betekent voor ons dat we snel kunnen schakelen met andere ondernemers en daarmee kwaliteit behouden. We weken samen met freelancers waarvan wij weten dat ze goed samen gaan met onze klanten.