Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website
Over ons
Wij zijn Een Nul, een kleine webdesign agency met focus op custom websites.
Bij Een Nul specialiseren wij ons in het maken van custom websites. Dat betekent dat een site bedacht en gebouwd wordt, zonder gebruik te maken van een websitebuilder. Op die manier sluit een website van Een Nul altijd naadloos aan bij de huisstijl, visie en doelen van jouw bedrijf. Zo sta jij altijd één-nul voor.

Een Nul is een klein bedrijf, met veel persoonlijke aandacht voor de wensen van je bedrijf. We stellen ons even voor: David Röben is ontwerper. Hij verdiept zich in de achtergrond van je bedrijf en maakt een scan van je concurrenten. Op die manier ontwerpt hij een mooie en functionele site, die perfect in je vakgebied past. Daarnaast wordt in het ontwerp gelet op de conversie doelen van je website en wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de UI/UX: de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Sjoerd Raaymakers is de Full Stack Developer van Een Nul. Hij bouwt het ontwerp uit tot de interactieve, functionerende website op jouw gekozen domeinnaam. Met HTML, PHP, Javascript en CSS werkt hij vanaf scratch. Elk stukje code wordt met zorg in elkaar gezet. Om je website goed vindbaar te maken op Google, zorgt Sjoerd voor een hoge SEO score. Daarnaast koppelt hij waar nodig software, Google Analytics en een CMS aan je website.

Heb je aanvullende wensen voor je site? Wij hebben een groot netwerk aan freelancers die daarbij kunnen helpen. Op die manier krijgt je bedrijf altijd precies waar je voor tekent.
Ons team
Foto Van David, lachend.

David Röben

Creative director & Partner


Lees meer
Foto Van Sjoerd, lachend.

Sjoerd Raaymakers

Full stack developer & Partner


Lees meer

Thomas Buil

SEO & analytics


Lees meer
Samenwerken,
dat doen we graag!We kennen onze kwaliteiten, maar weten ook voor welke onderwerpen we graag andere specialisten betrekken. Heb jij specifieke wensen voor je site, zoals illustratie, fotografie of animatie? Wij vinden dan de perfecte freelancer in ons netwerk, die helpt om jouw perfecte website te maken.