Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Website onderhoud kosten

Waarom Een Nul voor het onderhouden van je website?

Bij Een Nul maken we custom websites. Dat betekent dat onze websites naadloos aansluiten bij de waarden van jouw bedrijf. Wij hechten waarde aan innovatie en blijven leren. Elke website die we neerzetten is dan ook weer iets nieuws en origineels. Daarnaast willen we hele goede producten neerzetten. Elke website die we afleveren is van hoge kwaliteit. Ben je klaar voor een nieuwe website met klasse?

Kosten onderhoud

Omdat we unieke websites bouwen en onderhoud voor elke website anders is, hebben we geen vaste prijzen. Wel kunnen we een prijsindicatie voor je maken. Klik op onderstaande knop om de prijsindicatie te starten.


Ook wanneer je website nog goed werkt, maar je alleen een nieuwe backend wil, kan Een Nul je helpen. Een Nul maakt gebruik van Prospect CMS, een custom content management system. Dit geeft ons de vrijheid om het CMS te customizen voor jouw behoeftes. Prospect CMS heft daarmee de beperkingen op die je bijvoorbeeld hebt bij Wordpress of online websitebouwers. 

Standaard onderhoud

Voor alle websites die we leveren, doen wij ook het onderhoud. Ook komen we regelmatig met updates van het CMS. Wat houdt dat in? De updates zorgen er niet alleen voor dat er meer mogelijk wordt, maar ook dat de veiligheid en de snelheid op orde blijft.

Veiligheid

Zonder onderhoud worden websites onveilig. Hackers en andere kwaadwillenden zijn altijd op zoek naar manieren om kwetsbaarheden uit te buiten. Een betrouwbare website is te herkennen aan het slotje in de zoekbalk. Dit hangt samen met een SSL certificaat. Dit is een encryptie standaard waarmee het vrijwel onmogelijk wordt gegevens van gebruikers te achterhalen. Met dit onderhoud zorg je ervoor dat de veiligheid optimaal blijft en dat hackers geen kans krijgen.

Vindbaarheid

Onderhoud aan je website zorgt er ook voor dat deze beter vindbaar is. Zoekmachines als Google geven de voorkeur aan snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers zijn nou eenmaal kieskeurig en hebben geen geduld om een trage website te bekijken en klikken verder naar de concurrent. Google merkt dit op en de concurrent komt boven jou in de ranking.

Extra onderhoud en onderhoudskosten

Tech support

Kom je ergens niet uit of zie je iets op je website dat aangepast moet worden? Wij staan voor je klaar. Ook als je later nog extra onderdelen nodig hebt zoals een agenda tool of een blog-systeem, kun je ons bellen. Dit soort aanpassingen doen we tegen uurtarief.

Webshop

In tegenstelling tot andere websites hebben webshops extra onderhoudskosten vanwege betaling gateways en voorraadbeheer functies. De totale kosten zijn afhankelijk van de functies die nodig zijn om online te verkopen. Aan hulpprogramma's voor voorraadbeheer zitten maandelijkse kosten verbonden maar zijn bijvoorbeeld niet nodig als je digitale producten verkoopt zoals eBooks of online cursussen.

Backups

Met een backup kun je voorkomen dat de inhoud van je website verloren gaat. Dit is vooral belangrijk als je een hele dynamische website hebt met veel aanpassingen, zoals een blog. Sluit een abonnement af voor maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse backups.

Downtime waarschuwing

Als je website het even niet doet, wil dat weten toch? Downtime wordt vaak veroorzaakt door servers of je host. Een Nul kan je waarschuwen. Elke minuut dat je website het niet doet kost namelijk geld.

Inhoud updates

Stilstaan is achteruitgang. Een Nul kan voor jou de inhoud van je site overnemen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blog, afbeeldingen, promotieteksten voor evenementen, SEO en nog veel meer. Neem contact op voor een voorstel.
Foto van twee jonge mannen aan het werk achter hun laptop. Groot computer scherm tussen hen in
Website onderhoudspakket van Een Nul
16 juni 2022

Webdesign by Een Nul