Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Website onderhoudspakket van Een Nul

Inzicht in je maandelijkse kosten, een website die altijd up-to-date is en hulp wanneer je het nodig hebt. Dat zijn enkele voordelen van een website onderhoudspakket. Je kan zelf blijven klungelen met het onderhoud, maar eigenlijk heb je daar helemaal geen tijd voor of zin in. Of misschien had je al wel een agency die jouw onderhoud op zich nam, maar was je daar niet tevreden over. Wij zijn Een Nul en wij helpen je heel graag met het onderhoud van jouw website.

Gelijk naar
  • Wie is Een Nul
  • Ontwerp onderhoud
  • Technisch onderhoud
  • Content onderhoud

Wie is Een Nul?

Een Nul is de perfecte combinatie van een designer en een full-stack developer. Samen bouwen we websites voor onze klanten. Maar door onze brede kennis over websites, kunnen wij jou met elk onderhoud helpen!

Onderhoudspakket voor het ontwerp van je website

Ben je op zoek naar een website onderhoudspakket met betrekking tot het ontwerp van je website? Bijvoorbeeld voor een pagina die maandelijks een ander design nodig heeft? Dan zal je veel contact gaan hebben met David, de designer. Hij heeft aan de HKU, Grafisch Lyceum en Nimeto gestudeerd en heeft als geen ander door wat de waarden van je bedrijf zijn en kan dat vertalen naar een ontwerp. 

Technisch onderhoud

Wil je graag een pakket voor technische hulp, dan kom je in contact met Sjoerd. Sjoerd is de full-stack developer van Een Nul. Zijn expertise is PHP, Javascript en CSS. Zo kan hij je helpen met het maken van back-ups van je website, software updates, integratie van nieuwe software, of het online zetten van nieuwe pagina's.

Updaten van content

Ook als de content van je website vaak moet worden aangepast, is Een Nul een goede partij voor je. Je kan ons mailen met alle aan te passen content, die wij vervolgens via de backend van je website of via een bestandsoverdrachtprogramma op je website kunnen plaatsen. Hiervoor kunnen we passende afspraken met je maken.

Website onderhoud on demand

Ben je op zoek naar een website onderhoudspakket waarmee je op elk moment van de week bij ons terecht kan? Laten we dan eens bespreken wat je wensen zijn en op welke vlakken je dit onderhoud verwacht. Gebaseerd op jouw verwachtingen en verlangens besluiten wij dan welk pakket het beste bij jou past. Zo heb je altijd het onderhoud wat jij nodig hebt!


Webdesign by Een Nul