Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Website laten maken Utrecht

Een nieuwe website nodig en op zoek naar iets speciaals? Een Nul is de juiste keuze! Als je besluit een website te laten maken door deze twee Utrechters, is succes gegarandeerd! Met Een Nul krijg je niet zomaar een website, je krijgt echt iets bijzonders. Speciaal voor jou op maat gemaakt en met een persoonlijke touch. 

Wie is Een Nul

Een Nul is de perfecte combinatie van een webdeveloper en een designer. Net buiten het centrum van Utrecht maken deze twee mannen jouw website. We stellen ons graag even aan je voor.

David

David, de designer, heeft aan de HKU, Grafisch Lyceum en Nimeto gestudeerd en heeft via een paar omwegen zijn passie gevonden: een design maken voor jouw website dat helemaal past bij jouw bedrijf. David is verantwoordelijk voor al het designwerk. Wil je naast je nieuwe website een nieuw logo, huisstijl of favicon? David is degene die het voor je maakt. Zijn expertise is onder andere Photoshop, Illustrator en Figma. Hij heeft als geen ander door wat de waarden van je bedrijf zijn en kan dat vertalen naar een ontwerp.

Sjoerd

Als David zijn design compleet heeft, gaat het werk over naar Sjoerd. Hij is de developer van Een Nul. Sjoerd maakt al 14 jaar websites. Aardig wat ervaring dus! Zijn skills zijn PHP, Javascript en CSS. Sjoerd codeert en bouwt je website en zorgt dat deze er op alle platforms optimaal uitziet. Het custom CMS is ook van zijn hand.

Ons kantoor

Ons kantoor in Utrecht waar we werken aan jouw website, is net zo belangrijk. In ons gebouw zitten tientallen andere Utrechtse ondernemers. Mocht het een keer nodig zijn om iets uit te besteden, kunnen we dus putten uit een groot netwerk. 

Een Nul heeft dus heel wat in huis, ondanks dat we met z’n tweeën zijn. Omdat we zo klein zijn, bouwen we een band op met onze klanten en ontstaat er een warme samenwerking. Door je website laten maken in Utrecht, dus lokaal, geeft dit ook de kans om veel persoonlijk contact te hebben. Een persoonlijke relatie is voor ons erg belangrijk. Bij ons geen keuzemenu’s of een “algemeen” telefoonnummer. Bij Een Nul krijg je altijd dezelfde persoon aan de lijn. Wij geven je namelijk gewoon ons eigen mobiele nummer. Zo simpel kan het zijn. Wij komen graag bij jou langs en je bent bij ons altijd welkom om op de koffie komen. Heel fijn om de makers van je website gewoon lekker in Utrecht te hebben. Omdat we de binding met onze klanten heel belangrijk vinden, zijn we bereid net dat stapje verder te gaan. Dit alles combineren we met het streven naar verduurzaming. “Groene” klanten geven we bijvoorbeeld 20% korting. Persoonlijke ontmoeting? Wij komen met de fiets. Dat is het voordeel aan een website laten maken in Utrecht.

Wat maakt Een Nul speciaal?

Bij Een Nul maken we dus custom websites. Dat betekent dat onze websites naadloos aansluiten bij de waarden van jouw bedrijf. Wij hechten waarde aan innovatie en blijven leren. Elke website die we neerzetten is dan ook weer iets nieuws en origineels, zodat jij met trots je nieuwe website kan showen. Daarnaast willen we hele goede producten neerzetten. Elke website die we afleveren is van hoge kwaliteit. 

Een Nul maakt gebruik van een custom CMS, een huisgemaakt content management system dus. Dit geeft ons de vrijheid om iets bijzonders te doen met je nieuwe website. Ons eigen CMS heft de beperkingen op die je bijvoorbeeld hebt bij Wordpress of online websitebouwers. In plaats van de beperkingen die je hebt met websitebouwers als Wordpress, Squarespace of Wix hebt, bieden wij mogelijkheden. Wil je een feature op je website die nog niet mogelijk is in ons CMS? Dan breiden we het CMS uit. Zo ben je niet afhankelijk van bedrijven die jouw belangen niet voor ogen hebben. Met een custom website van Een Nul bouwen we jouw website helemaal rond de kernwaarden van je bedrijf. Sta je meteen Een Nul voor.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zo’n unieke, Utrechtse website? Plan een afspraak in.

Webdesign by Een Nul