Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Zakelijke website laten maken

Jouw website is onlosmakelijk verbonden met je bedrijf. Je website is je online identiteit, betrouwbare uitstraling en een plek om je werk te tonen. Het is dus belangrijk dat je zakelijke website helemaal op orde is en uitstraalt wat je uit wil stralen. Een nieuwe zakelijk website laten maken is dan ook een grote en belangrijke stap. Zorg daarom dat je de juiste keuze maakt.

Kies voor Een Nul voor je nieuwe zakelijke website

Bij Een Nul maken we custom websites. Dat betekent dat onze websites naadloos aansluiten bij de waarden van jouw bedrijf. Wij hechten aan innovatie, elke website die we neerzetten is dan ook weer iets nieuws en origineels. Daarnaast willen we hele goede producten neerzetten. Elke website die we afleveren is van hoge kwaliteit. Kiezen voor Een Nul is ook kiezen voor het eigen, professioneel gebouwde CMS. Een eigen content management system dus. Het eigen CMS geeft ons de vrijheid die je bij Wordpress of een online websitebouwer niet hebt. Perfect voor een originele zakelijke website dus.

Een Nul neemt alle zorgen weg. Zo heeft elke website responsief design, meer dan de helft van de zoekopdrachten zijn mobiel dus de website is aangepast aan de schermgrootte van de bezoeker. Mobiel, laptop, en tablet vriendelijk dus. Alle websites zijn beschermd tegen hackers en andere kwaadwillenden. Een Nul kan ook het onderhoud van de website uitvoeren. 

Een Nul zorgt ook voor:
  • Front & backend design
  • UI/UX
  • Social media integratie
  • Programmeren van custom tools en plugins
  • Database integratie (online reserveringen, agendatool, blog-systeem, planning en rooster, en nog veel meer)

Plan een afspraak in en vraag naar alle mogelijkheden.

Wie zijn Een Nul?

Een Nul is de perfecte combinatie van een webdeveloper en een designer. Wat jij wilt voor je nieuwe zakelijke website is dus altijd mogelijk.

David

David, de designer, heeft aan de HKU, Grafisch Lyceum en Nimeto gestudeerd en heeft via een paar omwegen zijn passie gevonden: een design maken voor jouw website dat helemaal past bij jouw bedrijf. David is verantwoordelijk voor al het designwerk. Wil je naast je nieuwe website een nieuw logo, huisstijl of favicon? David is degene die het voor je maakt. Zijn expertise is onder andere Photoshop, Illustrator en Figma. Hij heeft als geen ander door wat de waarden van je bedrijf zijn en kan dat vertalen naar een ontwerp.

Sjoerd

Als David zijn design compleet heeft, gaat het werk over naar Sjoerd. Hij is de developer van Een Nul. Sjoerd maakt al websites vanaf zijn 16e. Zijn expertise is PHP, Javascript en CSS. Sjoerd codeert en bouwt je website en zorgt dat deze er op alle platforms optimaal uitziet. Het Prospect CMS is ook van zijn hand.

Ons kantoor

Ons kantoor in Utrecht waar we werken aan jouw website, is net zo belangrijk. In ons gebouw zitten tientallen andere ondernemers. Mocht het een keer nodig zijn om iets uit te besteden, kunnen we dus putten uit een groot netwerk.

Wil je zien wat we kunnen? Neem een kijkje in ons portfolio.
Webdesign by Een Nul