Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Website in een dag

Heb je snel een website nodig? Wil je morgen al online zijn maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Soms wil je gewoon snel online zijn, een website in een dag! Je wilt natuurlijk wel dat je website kwaliteit uitstraalt en dat er is nagedacht over het ontwerp. Maar waar vind je zo'n gouden combinatie?! Wij helpen je op weg.

Eerst: Wat moet je NIET doen?

Er bestaan heel veel platforms waarmee je een website kan maken die in een dag online kan zijn. Vaak geven die websitebuilders je enorme hoofdpijn, omdat je moet uitzoeken hoe het werkt en je zelf niet met het ontwerp bezig wil zijn. Het uitzoeken alleen al kost je meerdere dagen, laat staan het ontwerpen en maken van je website. Bovendien werken dergelijke ontwerpen vaak niet gelijk op mobiele apparaten... Dat kost extra werk! En dat terwijl tegenwoordig meer dan 60% van de websitebezoeken op een smartphone plaatsvindt. Bovendien moet je met een dergelijk platform zelf je hosting regelen, waar je vaak hoge maandelijkse kosten aan overhoudt. Wil je echt kwaliteit uitstralen, reken dan zeker 2 maanden voordat je jouw website eindelijk online hebt als je hem helemaal zelf wilt bouwen.

Wat moet je dan wél doen?

Wil je dat je website in een dag online is en zoek je naar een ontwerp waarover goed is nagedacht en dat aansluit bij jouw behoeftes? Vraag dan een websitebedrijf om hulp. Zij hebben veel ervaring met het maken van websites op basis van de behoeftes van hun klanten. Vaak kunnen ze je gelijk verder helpen met het starten van jouw website in een dag. Nu rest ons nog 1 vraag: Waar vind je zo'n websitebedrijf?

Een Nul webdesign, wie zijn wij?

Een Nul is gespecialiseerd in custom websites. Wij maken websites op maat voor onze klanten. We krijgen echter vaak de vraag of we snel een website kunnen maken, tegen een lagere prijs. Kwaliteit is iets waar wij enorm veel waarde aan hechten. Onze websites denken wij volledig uit voor elke klant, van start tot eindproduct. Speciaal voor klanten die een website in een dag willen hebben, bieden wij de mogelijkheid tot een kwaliteitswebsite die binnen een dag online kan zijn!

Zo maken wij jouw website in een dag

Wij hebben ervaring met het maken van websites in veel verschillende sectoren. Normaal gesproken doen wij voor elke klant een uitgebreid bedrijfs- klant- en concurrentieonderzoek. Op dat onderzoek baseren wij het ontwerp van de nieuwe website. Als jij ons vraagt om een website in een dag, slaan we dit onderzoek over, maar we bouwen een ontwerp met algemene webelementen. Zo wordt je website minder uniek en minder persoonlijk, maar wordt hij nog steeds kwalitatief sterk.

Zodra jouw aanvraag binnen komt beginnen wij met de ontwerpfase. We hebben per slot van rekening maar een dag voor jouw website! We ontwikkelen je website op zorgvuldige wijze en nemen jouw persoonlijke wensen daarin mee. Ook regelen we jouw hosting en registreren je domeinnaam voor je. 

Vanaf dat jouw website online is, kan je zelf je teksten en foto's aanpassen via een gemakkelijk CMS. Met dat CMS wordt zelfs ook je Google Vindbaarheid geboost! Zo is jouw website in een dag online, maar groeit de vindbaarheid met de dag!

Ik wil mijn website in een dag online!

Wacht dan niet langer. Om de aanvraag voor jouw website te starten, kan je contact met ons opnemen. Stuur je ons een mail? Vermeld dan onder andere de domeinnaam die je wilt registreren, de wensen die je hebt en stuur eventuele huisstijlelementen (kleuren, lettertypes, logo's etc) en content (teksten, foto's) alvast mee. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op met de prijsindicatie. Voor snel contact is het handig als je ook je telefoonnummer alvast vermeldt. Neem contact op via onderstaande knop.
Webdesign by Een Nul