Home
Prijzen
Portfolio
Blog
Over ons
Contact
Inloggen op mijn CMS
Ik wil een website

Website coaching

Je bent bezig met je certificaat voor coaching, of misschien ben je al een langere tijd aan het coachen. Je merkt dat het misschien wel tijd is voor een nieuwe website. Dan ben je misschien op zoek naar een partij die jou kan helpen met je website coaching.

Hoe kies ik de juiste partij voor mijn website?

Begin met de vraag: wat heb ik nodig? 

Wij geven graag antwoorden op deze vragen en hopen je hiermee op weg te helpen.

Heb ik een huisstijl nodig?

Een huisstijl is handig maar ook een fijn herkenningspunt voor je cliënten. De huisstijl kan bestaan uit verschillende onderdelen, maar de basis bestaat uit een logo, kleurenschema en typografie. De huisstijl kun je daarna toepassen op al je digitale en fysieke uitingen. Zoals je website en social media. Een goede huisstijl kan je op de lange termijn veel hoofdpijn en tijd schelen omdat er voorhand al is nagedacht over hoe je communicatie er uit ziet. Het is dus een goede investering!

Wat een huisstijl in combinatie met website kost bereken je hier.

Laat ik mijn tekst schrijven?

Of je taalkundig bekwaam bent of niet, het is vaak aan te raden om een copywriter of SEO specialist naar je teksten te laten kijken. Je kunt dan zelf de tone of voice bepalen, die bij jou past, Maar de opbouw en structuur van de tekst en woordkeuze kun je het beste over laten aan een specialist. Dit heeft grote invloed op je online vindbaarheid. Als je het moeilijk vindt om je verhaal te schrijven dan is het raadzaam om een copywriter mee te laten denken over je verhaal. De copywriter schrijft op basis van jullie kennismaking een tekst die mooi aansluit bij wat jij wilt vertellen. 

Moet ik investeren in Google vindbaarheid?

Mocht je meer bezoekers willen op je website en heb je nog niet geïnvesteerd in je Google vindbaarheid, dan wordt investeren in SEO aangeraden. Denk je dat je het zonder online traffic prima redt, kijk het dan eerst even aan. Bedenk wel dat een SEO specialist 1 tot 6 maanden, tussen 8 tot 12 uur per maand nodig heeft om zichtbaar resultaat te boeken. De kosten hiervan beginnen rond de €750.


Moet ik het bouwen van mijn website uitbesteden? En aan wie dan?

Er zijn veel opties en het is soms moeilijk om de juiste partij te vinden voor jouw wensen. Als jij een goede indruk wilt achterlaten van de dienst die jij aanbiedt, dan heb je credibility nodig. Dit betekent dat mensen zich veilig voelen bij jou en de keuze durven te maken om met jou in contact te komen. Wij specialiseren ons in de belevenis van de bezoeker. Daarom bouwen wij op maat gemaakte websites, die je nergens anders vindt. Ook houden wij in acht wat jij met jouw website wilt bereiken. Samen met jou zoeken wij de balans tussen je cliënt en jou. Je kunt er ook voor kiezen om een website te maken bij een web agency of web developer die gebruik maken van WordPress, die zijn vaak wat sneller klaar en werken voor minder geld. Daarmee ben je echter wel beperkt op de belevenis die je kan neerzetten.

Als je zelf kennis hebt van vormgeving kun je je website coaching ook zelf proberen te bouwen. Dit is wat wij dan aanbevelen.
Webdesign by Een Nul